Cand nu mai ai baniThis is a featured page

jeudi : Am sa editez aceasta pagina cu mai multe informatii, dar deocamdata :

.....Aceasta pagina aduna niste informatii pentru cei cu venituri scazute, cand ajung in situatia de a nu mai avea bani de facturi. Mie nu imi folosesc, de exemplu curentul e inclus in chirie. Nu incurajez ne-plata facturilor, nici mentalitatea de tip "nu platesc electricitatea ca sa platesc cablul TV" (si daca nu ai curent, la ce iti foloseste cablul?) ci pur si simplu merg pe principiul de a avea informatii in caz de nevoie. Cuum le folositi, e treaba voastra.

.....Pentru inceput: presupunand ca nu aveti bani sa platiti electricitatea la Hydro Quebec, nu puteti fi debransati in perioada ianuarie-martie (e iarna, incalzirea e electrica). Afara de asta, puteti sa sunati sa negociati o plata redusa, si, daca nu iese nimic, puteti apela la organizatii care sa va ajute in acest sens.

jionut :
.....Tot la capitolul cand nu mai ai bani as pune si o informatie pe care am aflat-o de la un cunoscut. Cand a ramas fara bani si nu a vazut nici o iesire din criza pe termen scurt, s-a "inrolat" intr-un studiu medical pe post de cobai. Sunt foarte multe firme farmaceutice care platesc sume frumoase pentru participarea la studii farmaceutice. Ce presupune asta? In functie de durata studiului si de complexitatea lui primesti o suma compensatorie pentru faptul ca esti de acord sa testeze anumite medicamente pe tine. In timpul studiului trebuie sa stai la ei, sub observatie, si ai toate conditiile necesare. Eu unul nu mi-as risca pielea pentru simplul fapt ca la acele medicamente pot aparea si efecte secundare, dar ca solutie ultima de a face bani de chirie, nu se stie niciodata. Sunt multe firme care fac asta si ca sa aveti o idee puteti citi aici si aici.


jionut
jionut
Latest page update: made by jionut , Apr 25 2010, 5:39 PM EDT (about this update About This Update jionut Edited by jionut

1 word added
1 word deleted

view changes

- complete history)
Keyword tags: informatii utile
More Info: links to this page
There are no threads for this page.  Be the first to start a new thread.

Related Content

  (what's this?Related ContentThanks to keyword tags, links to related pages and threads are added to the bottom of your pages. Up to 15 links are shown, determined by matching tags and by how recently the content was updated; keeping the most current at the top. Share your feedback on WikiFoundry Central.)